Quasar

Jednostavnost

Savršen izbor za vaš biznis jer vam omogućava upravljanje i raspoređivanje punjenja putem svog intuitivnog 7-inčnog interfejsa dodirnog ekrana.

 

Power Boost 

Meri koliko električne energije koristite, a ostatak daje vašem automobilu. Ugasili ste svetlo u nekoj od soba? Power Boost automatski podešava snagu i pruža vam najbolje moguće iskustvo punjenja.

 

Mobilna povezanost

Omogućava vašem Wallbox-u da komunicira sa svojom platformom za upravljanje punjenjem MyWallbox koristeći 3G ili 4G mreže. Za ažurirane i sinhronizovane podatke u realnom vremenu.

 

WB garancija

Produžava vašu garanciju za jednu ili tri godine. Tako možete u potpunosti uživati u svom Wallboxu-u bez brige.

dvosmerni punjač

Poboljšajte svoje iskustvo punjenja

/Revolucionarna tehnologija

Dvosmerno punjenje nudi vam višestruke prednosti, od pretvaranja vašeg električnog vozila u hitni izvor energije i energetske nezavisnosti do ostvarivanja dodatnog prihoda vraćanjem energije nazad u mrežu.

/Personalizovani način pristupa

Quasar odlikuje napredna tehnologija prepoznavanja lica i kontrole pokreta, koja vam nudi sigurnost i fleksibilnost za dodeljivanje pristupa prijateljima i komšijama. Quasar možete otključati i pomoću Bluetooth konekcije, Wallbox aplikacije i RFID.

/ Nagrađeni dizajn

Quasar je nosilac nagrade za najbolji dizajn i inovaciju German Design Awards 2021, u konkurenciji sa više od 5.300 proizvoda iz 69 zemalja. Takođe je osvojio glavnu Edison nagradu u katerogoriji Energija i Inovativnost i pobednik je CES (Consumer Electronics Show) za najinovativniji proizvod.

/Lak i kompaktan

Quasar se razlikuje od bilo kog punjača koji ste ikada videli. To je najlakši i najmanji punjač ove vrste, koji nudi naprednu dvosmernu tehnologiju punjenja, posebno dizajniranu za kućnu upotrebu.

Savršen iznutra kao i spolja

Tehničke karakteristike

Punjač: DC

Konektor utičnice: CHAdeMO

Dimenzije (bez kabla): 350x350x150 mm

Težina: 22 kg

Maksimalna snaga: 7,4 kW 

Maksimalna naizmenična struja: od 6 A do 32 A.

Podesiva struja: od 6 A do 32 A.

Korisnički interfejs

Status punjača: RGB LED/ekran u boji

Korisnički interfejs: Wallbox Aplikacija/upravljanje pokretom

Identifikacija korisnika: Wallbox Aplikacija /RFID/ Prepoznavanje lica

Povezivanje

Veza: Wi-Fi/Ethernet/Bluetooth/3G/4G veza