EVE Double Pro Line

Najsavremenija tehnologija punjenja

Eve-Double-white---front-copy

Alfen pametno rešenje za punjenje sa dve utičnice, pogodno za privatne i polujavne lokacije. U 2017. godini, Alfen je u potpunosti redizajnirao Eve Double Pro liniju, uzimajući u obzir najnoviju tehnologiju punjenja i potrebe vozača električnih vozila. Ova jedinica ima veliki ekran, poboljšani korisnički interfejs i novu visokotehnološku, pouzdanu hardver platformu koja uključuje nekoliko funkcija zajedno sa jednostavnom konfiguracijom i radom. 

 

Tehničke karakteristike

Full-color LED ekran od 7 inča

Kapacitet punjenja 3,7 kW do 22 kW

RFID čitač kartica

Fiksni kabl tipa 1 ili 2 (ugrađen držač kabla tipa 2)

Utičnica tipa 2

Montaža na zid ili samostalno sa opcionim montažnim stalkom

MID sertifikovano brojilo za obračunavanje transakcionih troškova

Čvrsto, izdržljivo kućište

Dimenzije: 590 x 338 x 230 mm

Dostupan u beloj i sivoj boji

Pametno punjenje
Svojim redizajniranim softverom i hardverom, Eve Double Pro-line podržava različite funkcije kao što su pametne mreže za punjenje, balansiranje opterećenja i OCPP 1.6.

Jednostavna konfiguracija
Eternet port koji je dostupan spolja olakšava povezivanje Eve Double Pro-line sa računarom i konfigurisanje tačke punjenja pomoću softvera prilagođenog korisniku.

 

Svi Alfen proizvodi su dizajnirani za optimizaciju mreže i energije. Ovo ih čini savršenim za integraciju i međuoperaciju sa obnovljivim izvorima energije, kao i skladištenjem istih. Alfen punjači za EV kompatabilni su sa drugim opcijama pametne tehnologije i rešenjima koja dele zajedničke standarde i otvorene protokole.čSvi proizvodi su dizajnirani da budu robusni, sigurni i pouzdani. Proizvedeni

u Alfenovoj holandskoj fabrici, koristeći komponente A klase, svi modeli su rigorozno testirani i sertifikovani. Nudimo standardnu garanciju i paket usluga montaže.

Za ponudu punjača i  kompletne instalacije možete nas kontaktirati OVDE.

Napredan, pametan i vrhunskog kvaliteta