NRGkick

Napuni. Brzo. Svuda.

NAJJEDNOSTAVNIJE MOGUĆE PUNJENJE, KOJE MOŽETE PONETI SA SOBOM

Sa NRGkick-om možete puniti svoj električni automobil gde god postoji struja. Proces punjenja je veoma jednostavan: priključite NRGkick na strujnu utičnicu i povežete utikač adaptera sa električnim automobilom i – gotovo! Odmah nakon toga počinje punjenje vašeg električnog automobila.

Ne trebaju vam skupe dodatne instalacije za punjenje električnog vozila. Uz NRGkick potrebna vam je samo jedna standardna utičnica – nije važno da li ste instalirali CEE32, CEE16 ili šuko utičnicu. Osim toga, možete puniti svoj električni automobil sa novom utičnicom na bilo kojoj javnoj stanici za punjenje!

Uz pomoć pametnih dodataka možete povezati NRGkick na bilo koju utičnicu, pa čak i na bilo koju javnu stanicu za punjenje!

Tako automatski imate pravi kabl za punjenje za svaku situaciju i lokaciju.

NRGKick punjač mobilni
NRGkick Srbija

PRENOSIV

NRGkick je osmišljen kao jedinica za kućno punjenje koja se lako može sdpakovati kao putni, mobilni punjač, kada je to potrebno.

Zahvaljujući kompaktnom i praktičnom dizajnu, NRGkick je idealan pratilac za sva putovanja i lako pronalazi prostor u svakom koferu ili prtljažniku.

Svestrani pametni priključci olakšavaju punjenje na bilo kojoj lokaciji, na bilo kojoj utičnici i na bilo kojoj javnoj stanici za punjenje.

Pametan i bezbedan punjač, vrhunskog dizajna i peformansi o sada je dostupan i u Srbiji.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDU

PRETVARA SVAKU UTIČNICU U BEZBEDNU STANICU ZA PUNJENJE

Novi sistem konektora je jedan od ključnih prednosti NRGkick-a. Sastoji se od konektorske jedinice koja je trajno instalirana na jedinici za punjenje i pametnih dodataka koji omogućavaju punjenje na bilo kojoj utičnici i na javnim stanicama za punjenje.

Novi sistem konektora ima povećane sigurnosne mehanizme, jednostavan je za rad i poseduje niz inovativnih karakteristika koje čine NRGkick najinovativnijom mobilnom jedinicom za punjenje koja je apsolutno bez premca na tržištu. Svi pametni priključci takođe imaju potpuno posrebrene kontaktne delove koji obezbeđuju dugotrajne i nesmetane operacije priključivanja.

 

LED-INDIKATOR STATUSA PUNJENJA
Konektorska jedinica ima LED indikator koji obaveštava korisnika o statusu punjenja ili mogućim problemima tokom procesa punjenja.