EVE S Line

Pametan, kompaktan i pristupačan EV punjač za kućnu upotrebu

Eve Single S-line white cable - front copy

Alfen Eve Single S-line je punjač za električne automobile, dizajniran specijalno za kućnu upotrebu nudeći prednosti prave pametne funkcionalnosti po pristupačnoj ceni. 

Kučište, otporno na sve uslove
Njegova pojedinačna utičnica za punjenje od 3,7kW- 1kW smeštena je u kompaktno kućište od polikarbonata koje je lagano, ali izuzetno izdržljivo i otporne na sve vremenske uslove.

Fleksibilna montaža
Stanica za punjenje može biti montirana na zid ili na stalak, u zavisnosti od vaših potreba. Dostupna je i dodatna verzija sa mogućnošću skladištenja utikača i kablova.

 

Uvid u punjenje
Indikacione lampice vam pomažu, da bi vam bio dostupan status punjenja baterije.

 

Jednostavan pristup podacima
Korisnici mogu da pristupe podacima o korišćenju preko bilo kog uređaja, koji ima dostup internetu. Korisnici mogu da se odluče za 11 kW verziju Eve Single S-Line gde je dostupna i trofazna veza. Tako se povećava brzina i smanjuje vreme punjenja za kompatibilna vozila.

Postoji opcija izbora autorizacije zasnovane na potrebama korisnika ili povezivanja stanice za punjenje sa pozadinskim upravljanjem putem mobilne mreže (dostupna je i eternet veza)

Alfen punjač za električno vozilo

Školski primer pametnog punjača, koji izgleda lepo, gde god da ga montirate

Eve Single S-line se može koristiti sa Alfenovim sopstvenim sistemom upravljanja ili se može integrisati sa bilo kojom OCPP usklađenim softverom za registraciju potrošnje energije, istorijom transakcija i daljinskim pristupom za dijagnostiku i nadogradnju. Za ponudu kompletne instalacije možete nas kontaktirati OVDE.

 Niska cena, pametna funkcionalnost

Sve Alfen stanice za punjenje su dizajnirane za optimizaciju potrošnje energije u vašem domu. Ovo ih čini sposobnim za integraciju i međuoperaciju sa obnovljivim izvorima energije, kao i pametnim tehnologijama i rešenjima koja dele zajedničke standarde i otvorene protokole.

 

Pametni punjač

Single S line je pravi primer pametnog punjača koji se može povezati na internet putem eternet kabla. Omoćava komunikaciju sa drugim pametnim tehnologijama i rešenjima i može da odgovori na komande na osnovu zajedničkih standarda i otvorenih protokola.

 

Napravljen da traje

Svi naši proizvodi su dizajnirani da budu robusni, sigurni i pouzdani. Izgrađeni u Alfenovoj holandskoj fabrici koristeći komponente A klase, svi modeli su rigorozno testirani i sertifikovani. Svaki naši proizvodi imaju standardnu garanciju.

Dizajniran za kućnu integraciju, za zidnu i samostalnu montažu

EV chargoing punjač
EV punjač

Dovoljno moćan da se prilagodi

Tehničke karakteristike

Ultra-kompaktno kučište

Kapacitet punjenja 3,7 kW do 11 kW

Utičnica ili fiksni kabl

Montaža na zid ili samostalno sa opcionim montažnim stalkom

Omogućeno dinamičko balansiranje opterećenja zahvaljujući pametnim meračem

LED indikator statusa

MID sertifikovano brojilo za obračunavanje transakcionih troškova

Plug&Charge ili RFID autorizacija

Evropski A-kvalitet: vrhunsko trajan proizvod