EVE Single Pro Line

Eve Single Pro-line - Pametan, elegantan i kompaktan kućni i komercijalni punjač

alfen single pro punjac

Kompaktna jednostruka utičnica, sa naprednom pametnom funkcionalnošću, za kućnu i poslovnu upotrebu

Dizajniran da bude fizički kompaktan, bez ugrožavanja bilo koje od Alfenovih pametnih funkcija, Eve Single Pro-line je pogodan za poslovnu i kućnu upotrebu i može se montirati na zid ili na stalak.

Korisnički interfejs ima ekran u boji sa mogućnošću učitavanja logotipa. Integrisani RFID čitač podržava identifikaciju korisnika, a MID-metar omogućava finansijsko upravljanje. Internet veza je preko LTE/Eterneta, sa podacima dostupnim preko izabranog provajdera sistema upravljanja bilo koje treće strane.

Eve Single Pro je dizajniran da ponudi kompaktno rešenje za vaš dom ili komercijalni prostor

Njegova jednostruka utičnica od 3,7 kW – 22 kW smeštena je u elegantno kućište od polikarbonata koje je lagano, ali izdržljivo. Dostupna je i opciona verzija sa mogućnošću skladištenja utikača i kablova.

Jednostavan korisnički interfejs

Ekran u punoj boji od 3,5” koji, sa mogućnošću učitavanja logotipa nudi jedinstvenu priliku za brendiranje punjača logom vaše komapnije. Punjač uključuje opcije za autentifikaciju korisnika, ali takođe omogućava lak pristup uključivanju i punjenju, pri čemu korisnici mogu da pristupe podacima o korišćenju preko bilo kog uređaja koji poseduje internet vezu.

Napredna pametna funkcionalnost

Pametna funkcionalnost, vodeća na tržištu, sa internet vezom preko GPRS (SIM) ili eternet kabla. Eve Single Pro-line može da komunicira sa drugim pametnim tehnologijama i rešenjima i da odgovara na komande na osnovu zajedničkih standarda i otvorenih protokola.

Alfen pametna mreža za punjenje

Umrežite do 100 Alfen jednostrukih utičnica ili 50 stanica za punjenje sa dvostrukom utičnicom na jednom mestu, sa balansiranjem opterećenja radi optimizacije priključaka na mrežu. Svi Alfen proizvodi su dizajnirani za optimizaciju mreže i energije. Ovo ih čini savršenim za integraciju i međuoperaciju sa obnovljivim izvorima energije, kao i skladištenjem istih. Alfen punjači za EV kompatabilni su sa drugim opcijama pametne tehnologije i rešenjima koja dele zajedničke standarde i otvorene protokole.čSvi proizvodi su dizajnirani da budu robusni, sigurni i pouzdani. Proizvedeni

u Alfenovoj holandskoj fabrici, koristeći komponente A klase, svi modeli su rigorozno testirani i sertifikovani. Nudimo standardnu garanciju i paket usluga montaže.

Za ponudu punjača i  kompletne instalacije možete nas kontaktirati OVDE.

Alfen pro line punjač

Napredna pametna funkcionalnost

Pametna funkcionalnost, sa internet vezom preko GPRS (SIM) ili eternet kabla. Eve Single Pro-line može da komunicira sa drugim pametnim tehnologijama i rešenjima i da odgovara na komande zasnovane na zajedničkim standardima i otvorenim protokolima.

 

Ekran u boji od 3,5 inča sa opcijom unosa logotipa vaše kompanije

Ekran u punoj boji, koji nudi jednostavan interfejs za korisnike. Njegova popularna mogućnost za učitavanje logotipa nudi jedinstvenu priliku za brendiranje.

Izaberite i promenite sistem upravljanja

Punjač je dostupan sa Alfenovim sopstvenim sistemom upravljanja ili može biti integrisan sa bilo kojom OCPP usaglašenim upravljanjem i sistemom za obračun i plaćanje usluge punjenja.

Napredan, pametan i vrhunskog kvaliteta

alfen punjač za EV
alfen EV punjač

Pametan, elegantan i kompaktan

Tehničke karakteristike

Ultra-kompaktno kučište

Full-color displej 3,5 inča

Kapacitet punjenja 3,7 kW do 22 kW

RFID čitač

Fiksni kabl tipa 1 ili 2 (ugrađen držač kabla tipa 2)

Utičnica tipa 2

Montaža na zid ili samostalno sa opcionim montažnim stalkom

MID sertifikovano brojilo za obračunavanje transakcionih troškova

Evropski A-kvalitet: vrhunsko trajan proizvod

Dimenzije: 370x240x130 mm